Jeftinije avio karte Austrian Airlines za Eurosong

Jeftinije avio karte Austrian Airlines za putovanje u Beč na ovogodišnji Eurosong.Putujte i navijajte po povoljnijim cenama.

Jeftinije avio karte Austrian Airlines za Eurosong
Jeftinije avio karte Austrian Airlines za Eurosong

Putovanje u Beč na Eurosong 2015 možete ostvariti po veoma povoljnim cenama povratnih avio karata kod austrijske avio kompanije Austrian Airlines. Jeftinije avio karte Austrian Airlinesa omogućiće vam da navijate i glasate uživo za svog favorita.
Fantastična prilika za obilazak ausrtijske metropole koju će u vreme Eurosonga posetiti veliki broj turista iz svih krajeva Evrope.
U ovom prelepom gradu čije obale zapljuskuje Dunav, stvarali su Mocart, Betoven, Šubert, Štraus, Hajden pa stoga i ne čudi zbog čega je bečka opera jedna od najvažnijih operskih kuća na svetu.Mnoštvo muzeja i pozorišta do kojih možete doći fijakerom svedoci su kulture grada koja se stvara vekovima unazad.
Saznajte zašto je Beč, na osnovu studija iz 2009 godine, po kvalitetu života prvi grad na svetu i zašto nosi epitet prestonice slatkiša.Probajte čuvenu Saher tortu, Mocart kugle i zaplešite valcer na obalama lepog plavog Dunava!
Jeftinije avio karte Austian Airlines će vam pružiti nezaboravo iskustvo sa Eurosonga, sklapanje novih prijateljstava i uživanje u čarima Beča. Budite deo pobedničkog tima vašeg favorita!
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Austrian Airlines možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Jeftinije avio karte Austrian Airlines za Beč

Austrian Airlines je osnovan još daleke 1958. godine a od 2000. je član Star Alliance-a.  Svojom flotom, koju čine avioni tipa Airbus, Boeing, Fokker i Bombardier prevozi svoje putnike na preko 130 destiancija širom sveta. Samo prošle (2011.) godine Austrian Airlines je prevezao otprilike 11.3 miliona putnika.
Iz Beograda za Beč Austrian Airlines direktno leti i do 6 puta na dan. Iz Beča sa Austrianom lako i jednostavno stižete do preko 100 evropskih metropola ili putujete do prekookeanskih destinacija u Americi ili Aziji.
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama