Jeftine karte za Berlin kod Jumba

Jeftine karte za Berlin, Rim i Ljubljanu očekuju vas po promotinoj ceni. Putujte u Berlin po odličnoj ceni avio karte. Broj slobodnih mesta je ograničen!

Jeftine karte za Berlin od 149€

I ovog petka u Jumbo Travel-u kupite avio karte za Air Serbia letove po promotivnim cenama. Po najnižim cenama očekuju vas avio karte za Air Serbia destinacije:

  • Berlin od 149€
  • Rim od 109€
  • Ljubljana od 109€

Rezervacija avio karte, kupovina i informacije očekuju vas na 011/303 88 77 kao i online klikom na kupi avio karte. U cene jeftine karte za Berlin, Rim i Ljubljanu uključene su sve aerodromske takse izuzev naknade za izdavanje avionske karte.
Promotivna cena avio karata ne uključuje putovanja vikendom koja se doplaćuju 10€ po pravcu, popusti za decu se neće primenjivati, dok se za bebe plaća 10 odto od vrednosti avio karte bez taksi. Broj mesta je ograničen.
Uslovi promotivne akcije
Period prodaje: 31. mart 2016.
Period putovanja: od 4. aprila do 30. septembra
Avio karte neće biti moguće koristiti za putovanja iz Beograda od 29. april do 1. maj 2016; 16. jul – 11. septembar 2016. kao i ka Beogradu od 4 do 8. maja 2016. i od 25. juna do 6. avgust 2016.
Kupovina avio karte
Vaše avio karte u Jumbo Travelu možete platiti na rate bez kamate, online u bilo kom trenutku trajanja promocije, ali svratiti u neku od brojnih Jumbo Travel poslovnica.
Kupite avionske karte po hit cenama i na vreme budite obavešteni o najnovijim atraktivnim ponudama, pratite nas i na Jumbo facebook strani.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama