Jeftine avio karte za Nicu na Alitalia letovima

Jeftine avio karte za Nicu na letovima Alitalie možete kupiti u poslovnicama Jumbo Travel-a po ceni već od 125 evra. Promocija traje do 2. februara.
Budite među prvima koji će u novoj godini po super atraktivnim cenama obezbediti jeftine avio karte za Nicu i pregršt drugih atraktivnih destinacija iz bogate mreže letova italijanske avio-kompanije Alitalia.
Avionske karte za Nicu po ceni već od 125 evra možete do 2. februara obezbediti u poslovnicama turističke agencije Jumbo Travel. Iskoristite odličnu priliku i kupite jeftine avionske karte za Nicu kao i Pariz, Barselonu, Madrid, Malagu i Brisel po ceni povratne avio karte već od 95 evra, Istanbul od 89 evra, London od 107 evra, Atinu i Tiranu od 113 evra.
Na popustu su i atraktivne daleke destinacije: Anžir od 161 evro, Tunis od 167 evra kao i Kairo i Kazablanka od 167 evra.
Avio karte za Nicu i druge gradove uključene u promociji važe za period putovanja od 22. januara.
Navedene cene odnose se na povratno putovanje iz Beograda. U jeftine avio karte za Nicu i ostale destinacije uključene su sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karte.
Vaše rezervacije i kupovinu avio kartata za sve destinacije avio-kompanije Altalia možete ostvariti u Jumbo Travel poslovnicama ili putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Jeftine avio karte za Nicu

Jeftine avio karte za Nicu – upoznajte biser Azurne obale!

Jeftine avio karte Beograd Nica šansa su da upoznate jedan od najlepših gradova Francuske i pravi biser Azurne obale. Putovanje u Nicu sada je nikad povoljnije. Iskoristite šansu na vreme!
Upoznajte Nicu, uživajte u predivnoj Azurnoj obali, ali upoznajte i fantastičnu uslugu i kvalitet prevoza koje vam nudi italijanska avio-kompanija Alitalia.
Budite deo svetske elite, dožitite nesvakidašnji raskoš, komfor kao i privilegije odabranih, još danas obezbedite vaše avio karte i putovanje do Nice može da počne.
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama