Jeftine avio karte za Atinu za Air Serbia letove

Jeftine avio karte za Atinu za Air Serbia letove možete kupiti u poslovnicama turističke agencije Jumbo Travel. Do Atine i nazad već od 109€.
Sprska avio-kompanija Air Serbia omogućava svojim putnicima i ovog petka mogućnost da po povoljnim cenama putuju do najatraktivnijih destinacija Evrope. Jeftine avio karte za Atinu, Varšavu, Brisel, Kopenhagen i Tiranu u okviru promotivne akcije “Happy friday” možete kupiti u poslovnicama Jumbo Travel-a ili online na jumbo.rs
Iskoristite promotivnu akciju i obezbedite jeftine avio karte za Atinu po ceni već od 109€, Varšavu od 100€, Kopenhagen od 139€, Brisel od 149€ i Tiranu od 109€. Odlična ponuda za lepo putovanje i upoznavanje novih gradova, kultura, običaja..
Izražene cene uključuju sve pripadajuće aerodromske takse, osim naknade za izdavanje avio-karata i odnose se na povratno putovanje sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.
Promotivna ponuda važi za kupovinu karata 15. januara. Avio-karte važe za period putovanja od 16.-31. januara (odlazak) do 15. juna do kada važi povratak sa putovanja. Karte sa promotivne ponude neće važiti za period putovanja od 24. marta – 29. marta i 28. april 2016. – 03. maja.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio-kompanije Air Serbia možete dobiti u Jumbo Travel poslovnicama ili putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Jeftine avio karte za Atinu

Jeftine avio karte za Atinu – šansa za divno putovanje!

Jeftine avio karte za Atinu i ostale destinacije u okviru promocije Air Serbie idealna su prilika za upoznavanje novih gradova širom Evrope i to po super ceni.
Srpska avio-kompanija po promotivnim prazničnim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija kao i iz inostranstva do srpske prestonice, pa eto prilike za putovanja po prihvatljivim cenama.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona i kvalitet usluge znatno poboljšao, putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira svog avio-prevoznika.
Uzimajući u obzir i atraktivne promo akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od atraktivnih destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama