Jeftine avio karte Beograd Dubrovnik

Jeftine avio karte Beograd Dubrovnik na letovima Air Serbie možete kupiti u Jumbo Travel poslovnicama. Do Dubrovnika i nazad već od 109€. Na popustu i karte za Zagreb.

Jeftine avio karte Beograd Dubrovnik od 109€

Kao i svakog petka, i ovog 29. jula 2016. u poslovnicama Jumbo Travela možete kupiti jeftine avio karte za let Air Serbiom. Iskoristite popust i po najpovoljnijim cenama putujte do

  • Dubrovnik od 109€
  • Zagreb od 109€

Cena avio karata obuhvata sve aerodromske takse izuzev naknade za izdavanje avio karata. Jeftine avio karte Beograd Dubrovnik kao i Beograd Zagreb važe za putovanja ekonomskom klasom. Važe specijalni uslovi putovanja.
Uslovi putovanja

  • Period prodaje: 29. jul 2016.
  • Period putovanja: Zagreb od 1. avgusta do 15. decembra, Dubrovnik od 1. avgusta do 29. oktobra

Putovanja vikendom podležu doplati od 10€ po pravcu. Popust za decu neće biti primenjivan. Za bebe se plaća 10 odsto od cene karte bez aerodromskih taksi. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju ili najmanje trodnevni boravak.
Ukoliko još uvek niste kupili jeftine avio karte za Dubrovnik i Zagreb to možete učiniti klikom na kupi avionsku kartu.
Uslovi plaćanja
Iskoristite brojne povoljnosti plaćanja u Jumbo Travelu prilikom kupovine avio karte i hotelskog smeštaja i platite vaše avio karte na rate bez kamate.
Specijalna mogućnost za sve koji nisu u mogućnosti da dođu u poslovnice je kupovina za avio karte online za Dubrovnik.
Sve informacije kao i rezervacije avio karata možete dobiti pozivom na 011/303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časova, subotom od 09-15 časova.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama