Jat Airways od 25. marta na letnjem redu letenja

Domaći avioprevoznik od 25. marta uvodi novi red letenja iz Beograda ka 35 evromediteranskih gradova u 25 zemalja, najavljeno je iz te kompanije.
Jat” će u toku letnje sezone obavljati 231 let nedeljno, a u ponudi je i 56 letova sedmično u saradnji sa drugim avioprevoznicima.
Biće obezbeđeni letovi ka tri destinacije u Hrvatskoj – Splitu, Dubrovniku i Puli, a “Jat” će ponovo leteti i ka Đironi u Španiji, kao i ka Ohridu i Solunu.
Prvi put posle 1991. godine “Jat” će na relaciji Beograd-Split poleteti početkom jula i leteće svakog ponedeljka i četvrtka, sve do kraja septembra.
Kako bi izašao u susret većem interesovanju putnika za putovanja ka glavnom gradu Velike Britanije povodom predstojećih Olimpijskih igara “Jat” će tokom ovog leta od sredine juna do sredine septembra pored sletanja na najveći londonski aerodrom “Hitrou” sletati i na aerodrom “Getvik”.
Uvedeni su i novi letovi za Moskvu, povećan je i broj letova za Beč, Brisel, Diseldorf, Rim, Solun i Larnaku, zbog interesovanja građana iz dijaspore.
U saradnji sa šest nacionalnih aviokompanija, na bazi komercijalnih ugovora o zajedničkom korišćenju linija, putnici iz Srbije mogu da putuju ka šest evropskih destinacija.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama