Happy Friday Air Serbia, jeftinije karte i ovog petka

Happy Friday Air Serbia i ovog petka obradovaće putnike srpske nacionalne avio kompanije. Frankfurt, Larnaka, Milano i Beč sada su mnogo bliže!
Happy Friday Air Serbia, jeftinije karte i ovog petka
Sada već tradicionalno i ovog petka Air Serbia nastavlja sa ponudom promotivnih cena karata za različite destinacije u svojoj globalnoj mreži u okviru promotivne kampanje “Srećni petak”.
Ovog petka, 13. marta, srpska nacionalna aviokompanija ponudiće specijalne promotivne cene za povratne letove između Beograda i sledećih popularnih destinacija:

  • Frankfurt počev od 135 evra*
  • Larnaka počev od 160 evra*
  • Milano počev od 115 evra*
  • Beč počev od 115 evra*

* Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.
Karte po promotivnim cenama u okviru promotivne akcije Happy Friday Air Serbia biće na raspolaganju samo u petak, 13. marta 2015, i važiće za putovanja počev od 16. marta do 10. decembra 2015. godine (osim: do Beograda između 27-30. marta, 2-6. aprila i 26. juna – 7. avgusta 2015. godine; od Beograda između 5-8. aprila, 11-13. aprila i 24. jula – 6. septembra 2015. godine).
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Happy friday Air Serbia, putujte po super cenama!

Svakog petka pruža vam se šansa da putujete po povoljnijim cenama sa Air Serbiom. Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, koji se očekuju i u budućnosti, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.
Naravno, prilikom odabira prevoznika svakako treba uporediti sve parametre pre nego li se putnik odluči kome ukazati poverenje, a ukoliko uporedite cenu i kvalitet usluge Air Serbie sa drugim avio kompanijama sasvim smo sigurni da ćete odabrati srpsku avio kompaniju.
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama