Freebird Airlines otkazao čarter Niš – Antalija

Freebird Airlines turski avio prevoznik otkazao je planirane čarter letove na relaciji Niš-Antalija za letnju sezonu 2014. godine zbog malog interesovanja putnika.
Freebird Airlines
Turski avioprevoznik Freebird Airlines otkazao je planirane čarter letove na relaciji Niš-Antalija za letnju sezonu 2014. godine zbog malog interesovanja putnika.Sezonski čarter avio-saobraćaj trebalo je da se obavlja jednom nedeljno počev od 6. juna i da traje do 19. septembra, preneo je portal Balkans.com.Kao posledica toga, iz Niša tokom leta neće biti letova nijednog od komercijalnih avio-prevoznika.Dolazi se do zaključka da putnici sa juga Srbije ukoliko žele čarter letove za neku od destinacija svoje letove će započinjati iz Beograda nacionalnom aviokompanijom Air Serbia.

Freebird Airlines

Freebird Airlines je turska aviokompanija osnovana u junu 2000. godine.Svoje letove započela je 5. aprila 2001. godine prevozeći putnike na liniji Istanbul – Lion avionima tipa Mc Donnell Douglas MD83.Glavne baze ove aviokompanije su turski aerodromi Antalya Airport i Ataturk International Airport.Fribird Airlines flotu čine 8 aviona među kojima su i Boeing Airbus A321 i Airbus A320.Svoje putnike Freebird Airlines prevozi na 38 destinacija.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama