Forum mladih lidera Srbije na Zlatiboru

Forum mladih lidera Srbije drugu godinu za redom okupiće 100 mladih lidera sa namerom da ih i dalje motiviše za uspeh u karijeri i životu. Jumbo Travel podržaće mlade ljude u njihovim stremljenjima.

Forum mladih lidera Srbije

I ove godine Forum mladih lidera Srbije, koji se održava na Zlatiboru od 26-28. maja 2017., okupiće 100 mladih lidera iz cele Srbije do 35 godina starosti kao i  50-70 zaposlenih u preduzecima i institucijama i 30-50 studenata završnih godina fakulteta širom Srbije razlicitih profila.
Predavači na ovom događaju biće mladi uspešni ljudi koji su se dokazali u Srbiji, ali i u svetu, predstavnici relevantnih institucija, novinari, uspešni, biznismeni.
Na ovom veoma interesantnom skupu održaće se radionice, paneli, motivacioni govori kao i networking kokteli u cilju zbližavanja mladosti, iskustva i poslovanja.
Tokom foruma glavne teme biće koliko je važno formalno obrazovanje za uspeh u životu, privatni naspram državnih fakulteta, kako napredovati u karijeri, kako se usavršavati, kako podići svoje veštine, kako izgleda uspeti u razvijenom svetu…
Turistička agencija Jumbo Travel podržaće ovaj nesvakidašnji skup. Želimo da doprinesemo povezivanju mladih, ambicioznih i uspešnih ljudi, da podstaknemo nove inicijative, da pokažemo da se trud i rad vrednuju i isplate.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama