Flydubai online čekiranje putnika iz Beograda

Flydubai online čekiranje putnika koji svoje putovanje započinju iz Beograda nova je usluga ove low cost avio kompanije.
 

Flydubai online čekiranje putnika iz Beograda
Flydubai online čekiranje putnika iz Beograda

 
Nova usluga niskotarifne avio kompanije flydubai umnogome će pojednostaviti korišćenje usluga ove avio kompanije.
Počev od danas svi putnici kompanije flydubai koji svoje putovanje započinju iz Beograda, su u mogućnosti da se online čekiraju 24h pre putovanja.
Putnici koji se odluče za ovaj vid čekiranja, moraju se pojaviti sa odštampanom bording kartom na check in šalteru u Beogradu, radi provere iste, zatim prtljaga i putnih isprava. Ova napomena je na svakoj štampanoj verziji bording karte.
Agent na check in šalteru će ponovo odštampati bording kartu ili će jednostavno overiti i potpisati online verziju koju je putnik doneo, čime će označiti da je putnik čekiran.
Još danas možete isprobati novu uslugu flydubai online čekiranje ukoliko se odlučite za putovanje do neke od mnogobrojnih destinacija na koje ova avio kompanija prevozi svoje putnike sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije flydubai možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Flydubai online čekiranje i ostale pogodnosti ove kompanije

Pored nove usluge online čekiranja fludubai svojim putnicima pruža i uslugu prevoza kroz aviokartu u koju su uključene takse, 7kg ručnog prtljaga kao i 20kg čekiranog prtljaga. Posluženje tokom leta ne naplaćuje. Iako se smatra lowcost kompanijom, koja tako I posluje, flydubai svojim putnicima nudi mogućnost presedanja, odnosno kombinovanih letova sa presedanjem u Dubaiju.
Osim do Dubaija direktnim letom putnici iz Srbije mogu uz presedanje da lete i do Ahmedabada i Laknaua (Indija), Čitagonga i Dake (Bangladeš), Kolomba (Šri Lanka), Džede, Rijada, Damama, Gasima i Janbua (Saudijska Arabija), Bahreina, Dohe (Katar), Muskata (Oman), Kuvajta, Karačija (Pakistan), Katmandua (Nepal) i Kartuma (Sudan).

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama