Etihad ukida letove iz Beograda

Etihad Airways je upravo objavio da ukida letove iz Beograda. Zvanično saopštenje sledi:

 

” Poštovani,,

U sklopu postojeće revizije naše mreže letova, Etihad Airways je odlučio da otkaže letove iz Abu Dhabi-a za Beograd.
Odluka da se ruta otkaže je komercijalne prirode i direktna je posledica uticaja COVID-19 epidemije na svetsku potražnju za letovima.
Nastavićemo da usko sarađujemo sa turističkim agencijama i gostima da bi ih informisali i pomogli oko promena itinerera i bukiranja alternativnih letova.
Otkazivanje beogradske rute je sastavni deo trenutnog prilagođavanja nastaloj situaciji od strane naše avio kompanije.
Etihad se zahvaljuje svojim gostima, partnerima, državnim i institucijama avio saobraćaja, lokalnim preduzećima i turističkim agencijama na dosadašnjoj podršci i partnerstvu. ”

Jumbo Travel će obavestiti sve klijente koji imaju kupljene avio karte za letove Etihad Airways-a iz Beograda o mogućnostima za rerutiranje ili refundacije avio karata i zamenskih vaučera koje smo do sada izdali.
Globalna politika refundacija avio kompanije Etihad Airways je da zahteve za refundaciju možemo da postavimo u sistem tek godinu dana posle prvog otkazanog leta.
Ukoliko smo izdali zamenske vaučere za letove koji su bili otkazani ili promenili karte za kasnije datume kod refundacija uzima se u obzir  se datum prvog otkazanog leta.

Kao i za sve slične situacije Jumbo Travel će reagovati odgovorno i savesno i kao najbolja podrška putnicima koji su nam poverili poverenje.

Hvala Vam na poverenju.

Vaš Jumbo Travel

 

20.01.2021. Dobili smo napismeno odobrenje da zbog suspenzije rute za Beograd možemo postaviti zahteve za refundaciju svih neiskorišćenih avio karata i pre isteka roka od 12 meseci od prvog otkazanog leta.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama