Etihad ukida letove iz Beograda

Etihad Airways je upravo objavio da ukida letove iz Beograda. Zvanično saopštenje sledi:

Poštovani,,
U sklopu postojeće revizije naše mreže letova, Etihad Airways je odlučio da otkaže letove iz Abu Dhabi-a za Beograd.
Odluka da se ruta otkaže je komercijalne prirode i direktna je posledica uticaja COVID-19 epidemije na svetsku potražnju za letovima.
Nastavićemo da usko sarađujemo sa turističkim agencijama i gostima da bi ih informisali i pomogli oko promena itinerera i bukiranja alternativnih letova.
Otkazivanje beogradske rute je sastavni deo trenutnog prilagođavanja nastaloj situaciji od strane naše avio kompanije.
Etihad se zahvaljuje svojim gostima, partnerima, državnim i institucijama avio saobraćaja, lokalnim preduzećima i turističkim agencijama na dosadašnjoj podršci i partnerstvu. “
Jumbo Travel će obavestiti sve klijente koji imaju kupljene avio karte za letove Etihad Airways-a iz Beograda o mogućnostima za rerutiranje ili refundacije avio karata i zamenskih vaučera koje smo do sada izdali.
Globalna politika refundacija avio kompanije Etihad Airways je da zahteve za refundaciju možemo da postavimo u sistem tek godinu dana posle prvog otkazanog leta.
Ukoliko smo izdali zamenske vaučere za letove koji su bili otkazani ili promenili karte za kasnije datume kod refundacija uzima se u obzir  se datum prvog otkazanog leta.
Kao i za sve slične situacije Jumbo Travel će reagovati odgovorno i savesno i kao najbolja podrška putnicima koji su nam poverili poverenje.
Hvala Vam na poverenju.
Vaš Jumbo Travel

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama