Emirates povoljne avio karte za Kinu

Emirates povoljne avio karte za Kinu očekuju vas u svim Jumbo Travel poslovnicama. Uz promotivne cene platite vaše avio karte na 6 rata bez kamate.

Emirates povoljne avio karte na 6 rata

Ostvarite nezaboravno putovanje po promotivnim cenama. U svim Jumbo Travel poslovnicama očekuju vas Emirates povoljne avio karte u okviru promotivne ponude za putovanja do:

IzDoKlasaCena avio karte sa taksama
BeogradPekingekonomskaod 505€
BeogradŠangajekonomskaod 555€
BeogradGuangdžouekonomskaod 536€
BeogradYinchuanekonomskaod 749€
BeogradZhengzhouekonomskaod 749€

Period prodaje: do 2. jula 2018.
Period putovanja: do 14. decembra 2018.

Prikazane cene avio karata uključuju sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje. Cene se odnose na povratno putovanje sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“.

Uz avio karte možemo vam ponuditi i najpovoljniji hotelski smeštaj svih kategorija u skladu sa vašim željama i potrebama i sve to možete platiti na 6 rata bez kamate.

Ukoliko su vam naše poslovnice daleko, vaše avio karte možete kupiti i online klikom OVDE.

Sve dodatne informacije i rezervacije avio karata i hotelskog smeštaja po najpovoljnijim cenama možete dobiti pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita na našu e-mail adresu putovanja@jumbo.rs

Iskoristite šansu, na vreme obezbedite vaše Emirates povoljne avio karte i hotelski smeštaj i doživite jedno fantastično iskustvo koje se pamti čitavog života.