EasyJet ukida liniju od Beograda do Berlina

EasyJet trajno ukinuo liniju od Beograda do Berlina sa poslednjim planiranim letom 10. januara 2022.

15. decembra 2021. easyJet je objavio red letenja za narednu letnju i jesenju sezonu (2022) u kome nema linije od Beograda do Berlina.

Pre nekoliko dana ova je avio-kompanija privremeno suspendovala letove između Beograda i Bazela pa na ovoj liniji ne planira da leti u periodu od 10. januara do 4. februara 2022. Letovi za Bazel se potom vraćaju u operativni plan i predviđeni su tokom cele letnje sezone sve do kraja oktobra 2022. sa dva leta nedeljno. Jedino je u martu planirano da budu četiri leta svake sedmice. Ova linija je planirana i u narednoj zimskoj sezoni, koja počinje poslednjeg vikenda u oktobru. Za sada su objavljeni letovi do kraja novembra.

Ujedno, EasyJet se povlači sa linije Beograd – Berlin. Poslednji let planiran je za 10. januar 2022. Do tog datuma, EasyJet će leteti na ovoj liniji četiri puta nedeljno.

Linija EasyJet-a do Ženeve je planirana i u narednoj godini. Na ovoj liniji će takođe doći do kratkotrajnog prekida u januaru posle praznika pa sve do početka februara, od kada će linija biti operativna sa tri do pet letova nedeljno u zavisnosti od sezone i tražnje.

EasyJet će iz Prištine nastaviti da leti do sve tri postojeće destinacije: Berlina, Bazela i Ženeve tokom cele 2022. godine i to sa veoma frekventnim rasporedom. Do pet letova nedeljno ka Berlinu i svakodnevni letovi ka Bazelu i Ženevi su predviđeni upravo objavljenim redom letenja.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama