Direktni letovi Beograd New York

Direktni letovi Beograd New York

Dugo isčekivani momenat najzad će se ispuniti. Direktni letovi Beograd New York počinju od juna i to pet puta nedeljno. U Jumbo Travel poslovnicama rezervišite avio karte na vreme.
Putovanje u Ameriku sada možete ostvariti i iz Beograda i to direktnim letom. Od juna letovi za New York iz Beograda postaju svakodnevica.
Air Serbia prevoziće putnike sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla” na direktnoj liniji Beograd New York.
Vaše povratne avionske karte za New York po najpovoljnijim cenama rezervišite na vreme u Jumbo Travel poslovnicama ili na 011/303 88 77.
Direktni letovi Beograd New York
Period prodaje: do 24. februara 2016.
Period putovanja: od 23. juna do 12. decembra 2016.

Cene avio karte za New York

Cena avio karte odnosi se na putovanje u New York direktnim letom iz Beograda na ekonomskoj i biznis klasi leta.
[table id=141 /]
Red letenja Beograd New York izgleda ovako
[table id=140 /]
Promotivna cena u ekonomskoj klasi Air Serbia važi za povratna putovanja na liniji Beograd New York za u gore navedenom periodu, kao i u periodu od 16.avgusta do 12.decembra 2016.
Promotivna cena u biznis klasi Air Serbia važi za povratna putovanja od Beograda do New Yorka za putovanja u periodu od 23.juna do 12.decembra 2016.
Cena uključuje sve aerodromske takse osim usluge za izdavanje karte. Promotivna ponuda važi za putovanja koja obuhvataju noć subota na nedelju. Putovanja za New York vikendom podležu doplati od 25 evra po pravcu. Popust za decu neće se primenjivati.
Direktni letovi Beograd New York omogučiče vam značajnu uštedu vremena i novca koje ste do sada trošili. Iskoristite šansu za putovanje u Ameriku po promotivnim cenama.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama