Biznis klasa Alitalie povoljnije iz Beograda

Biznis klasa Alitalie po najpovoljnijim cenama za putovanja u gradove Italije i Evrope. Osetite luksiz već ove jeseni, platite avio karte na rate bez kamate. Informacije na 011/303 88 77.

Biznis klasa Alitalie po super cenama u Jumbo Travelu

Poklonite sebi divno putovanje i to biznis klasom po najpovoljnijim cenama. Već danas svratite u najbližu Jumbo poslovnicu i obezbedite sebi avio karte. Iskusite čari nekad dostupne samo odabranima. Promotivne cene važe za putovanja do
Biznis klasa Alitalie Evropa
[table id=203 /]
Biznis klasa Alitalie Italija
[table id=204 /]
Navedene cene odnose se na putovanja biznis klasom iz Beograda. Cena uključuje sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata.
Sve informacije i rezervacije avionskih karata za sve destinacije Alitalie potražite pozivom na broj 011/303 88 77 ili svratite u najbližu Jumbo Trave poslovnicu radnim danima od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.
Pored atraktivnih cena i destinacija u Jumbo Travelu vas očekuju brojne pogodnosti plaćanja. Kupovinom kod nas možete da platite:

  • avio karte na rate bez kamate
  • kupovina avio karte online
  • plaćanje platnim karticama banaka

Ukoliko putujete avio kompanijom Alitalia, veoma važno je da znate informacije u vezi dozvoljenog prtljaga u Alitalia avionima.
Broj slobodnih mesta je ograničen. Avio kompanija zadržava pravo promene uslova putovanja.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama