Bez viza u Katar za državljane Srbije

Bez viza u Katar za državljane Republike Srbije sa biometrijskim pasošem. Avio karte za ovu i sve ostale destinacije očekuju vas na 6 rata bez kamate u Jumbo Travelu.

Bez viza u Katar od 2018. godine

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je država Katar na osnovu reciprociteta sa Republikom Srbijom 28. decembra 2017. godine donela odluku kojom se nosiocima biometrijskih pasoša Republike Srbije dozvoljava ulazak u državu Katar na osnovu turističke vize koja se izdaje odmah po dolasku na granicu.
Viza je besplatna i vazi 180 dana tokom kojih državljani Republike Srbije mogu da borave u državi Katar 90 dana, bilo u kontinuitetu ili isprekidano.
Avio karte za Dohu i ostale gradove Katara očekuju vas na 6 rata bez kamate u svim Jumbo Travel poslovnicama, a dostupne su vam i online klikom OVDE.
Možemo vam ponuditi i najpovoljnije cene hotela svih kategorizacija u Kataru i to na rate. Vaše je samo da odaberete.
Sve dodatne informacije možete potražiti u našim poslovnicama, pozivom na 011/303 88 77 kao i slanjem upita na online@jumbo.rs
Iskoristite nove vizne odredbe kao i odlične cene, uslove i povoljnosti koje Jumbo Travel nudi svojim klijentima i već narednog proleća posetite Katar. Doživite nezaboravno iskustvo!

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama