Besplatne avio karte za Istanbul uručene pobednici kviza

Besplatne avio karte za Istanbul

U prisustvu predstavnika avio kompanije Turkish Airlines dodelili smo besplatne avio karte za Istanbul pobednici kviza Jeleni Jovanović u Jumbo Travel poslovnici u Beogradskoj 33.
Od mnogobrojnih učesnika nagradnog kviza “Besplatno u Istanbul vode vas Turkish i Jumbo” Jelena Jovanović imala je najviše sreće na izvlačenju glavne nagrade.
Nagradni kviz u saradnji sa avio kompanijom Turkish Airlines bio je organizovan tokom decembra i januara meseca gde su učesnici uz malo neophodnog znanja bili u konkurenciji da osvoje besplatno putovanje u Istanbul. Glavna nagrada kviza bila je:

  • dve besplatne avio karte za Istanbul
  • bespatan povratni prevoz do beogradskog aerodroma sa kućne adrese

Ovom prilikom Jeleni još jedamput čestitamo na osvojenoj nagradi i želimo joj nezaboravno putovanje u “grad na dva kontinenta” a sve učesnike pozivamo da i dalje učestvuju u Jumbo nagradnom kvizu jer možda baš vi u narednom izvlačenju budete imali najviše sreće.

Kako osvojiti besplatno putovanje?

Veoma jednostavno! Dovoljno je da tačno odgovorite na postavljena pitanja nagradnog kviza, popunite lične podatke i u konkurenciji ste za osvajanje vredne nagrade.
Svakog meseca u okviru Jumbo kviza darujemo vam besplatne avio karte, besplatno letovanje, zimovanje, vozne karte i sve to u saradnji sa našim poslovnim prijateljima koji će vaše putovanje učiniti nezaboravnim. Do glavne nagrade deli vas samo nekoliko koraka:

  • odgovorite tačno na pitanja u kvizu
  • popunite tražene lične podatke
  • imajte najviše sreće na izvlačenju

Jumbo kviz je pošteno organizovan što svedoče i desetine dobitnika koji su osvajali besplatna putovanja širom sveta. Ukoliko budete uporni i redovno igrate kviz imate šansu da besplatno putujete.
Pozovite svoje prijatelje i učestvujte u nagradnim kvizovima turističke agencije Jumbo Travel. Vidimo se na dodeli nagrade!

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama