Avionske karte Beograd Njujork POVOLJNO!

Avionske karte Beograd Njujork na letovima Lufthanze po najpovoljnijim cenama očekuju vas u Jumbo Travelu. Avio karte na rate i za Vašington, Los Anđeles i Čikago.

Avionske karte Beograd Njujork

Ostavrite jeftino putovanje u gradove Amerike koristeći usluge avio kompanije Lufthansa. Po najpovoljnijim cenama i uslovima vaše avionske karte Beograd Njujork već danas kupite u Jumbo Travel poslovnicama.

  • New York od 419€
  • Boston od 499€
  • Washington od 489€
  • Chicago od 589€
  • Toronto od 599€
  • Los Angeles, Charllote, Houston, Denver, Miami, Orlando, Seatle, San Francisco, San Hose od 659€

U cenu su uključene aerodromske takse. Cena ne uključuje naknadu za izdavanje avio karata. Navedene ceno odnose se na povratno putovanje iz Beograda. Broj slobodnih mesta je ograničen. Informacije i rezervacije avio karata možete dobiti na 011/303 88 77.
Uslovi putovanja u USA
Period putovanja: 16.08.2015-26.06.2016
Minimalni boravak: 6 dana
Avionske karte Beograd Njujork, kao i avio karte za ostale USA destinacije sa promotivne akcije nije moguće refundirati. Promena datuma putovanja je moguća uz penale od 130 eura.
Upoznajte Ameriku po veoma povoljnim cenama avio karata uz brojne pogodnisti plaćanja koje vas očekuju u Jumbo Travelu. Platite vaše avio karte na rate bez kamate, mogućnost kupovine online avio karte, kao i hotelskog smeštaja za sve američke destinacije.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama