Avionske karte Beograd Istanbul od 109€

Avionske karte Beograd Istanbul po ceni od 109€ očekuju vas u Jumbo Travelu. Putujte u Istanbul odmah, platite avio karte na 4 rate bez kamate! Informacije i rezervacije na 011/303 88 77.

Avionske karte Beograd Istanbul na 4 rate

Putujte u Istanbul koristeći usluge avio kompanije Turkish Airlines po najpovoljnijoj ceni! Osetite kvalitet usluge jedne od najboljih svetskih avio kompanija.
Istanbul od 109€
Period prodaje: od 28. novembra do 19. decembra 2016.
Period putovanja: od 8. decembra 2016. do 31. marta 2017.
Navedena cena odnosi se na povratno putovanje sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”. U cenu avionske karte Beograd Istanbul uključene su sve aerodromske takse izuzev naknade za izdavanje avio karte.
Sve informacije i rezervacije potražite pozivom na 011/303 88 77 radnim danima od 09-20 časova kao i subotom od 09-15 časova.
Avio karte za Istanbul možete obezbediti u svim Jumbo Travel poslovnicama. Vašu najbližu Jumbo poslovnicu potražite klikom OVDE.
I to nije sve! Možemo vam ponuditi bogat izbor hotelskog smeštaja po najpovoljnijim cenama. Ovde potražite vaš Hotelski smeštaj u Istanbulu.
Promotivna akcija traje do popune predviđenih slobodnih mesta. Nemate još mnogo vremena za razmišljanje! Iskoristite šansu koja vam se ukazuje. Posetite “grad na dva kontinenta” po najpovoljnijoj ceni i uslovima putovanja.
turkish jumbo

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama