Aviolet – novi čarter srpskih turista

Aviolet, novi brend srpskog čarter prevoza, počeo je sa radom na međunarodnom aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu.Aviolet čarter prevoz u potpunosti obavlja srpski  nacionalni avioprevozilac Air Serbia. Tokom letnje sezone 2014. letovi će pokrivati destinacije u Egiptu, Grčkoj, Italiji, Španiji i Turskoj.
aviolet

“Tour operateri oduvek pokazuju veliko interesovanje za čarter letove u regionu, posebno tokom “špic” perioda letnje sezone. Aviolet je ustanovljen upravo da bi se izašlo u susret očiglednoj potrebi tržišta za bezbednom, pouzdanom i kvalitetnom uslugom ove vrste”, kaže Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e.Letovi pod Aviolet znakom obavljaće se avionima Boeing B737-300, čija konfiguracija predviđa prostranu ekonomsku klasu sa 144 komforna sedišta.Oznake, boje i uniforme posade novog čarter brenda odražavaju vedru i opuštenu atmosferu leta i letovanja.
Čarter letovi iz Beograda će polaziti za Šarm el Šeik u Egiptu, Kefaloniju, Kaniju, Krf, Heraklion, Kos, Mikonos, Mitilinu, Rodos, Santorini, Skiatos i Zakintos u Grčkoj, Kataniju, i Palermo u Italiji, Almeriju, Heronu i Palma de Majorku u Španiji, kao i Dalaman, Antaliju i Milas-Bodrum u Turskoj.
Prijave na letove obavljaće se na tri namenska šaltera na Terminalu 1 međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla”. Predstavnici tour operatera će biti prisutni na aerodromu kako bi putnicima bili na usluzi tokom celokupne procedure prijave na let do željene destinacije. Putnici bi trebalo da stignu na aerodrom najmanje dva sata pre predviđenog vremena poletanja, jer se šalteri za prijavu na let zatvaraju 45 minuta pre poletanja.
Posluženje na Aviolet čarter letovima podrazumeva sendvič, vodu i voćnu štanglicu, upakovano u kesicu za svakog putnika, kao i mogućnost kupovine proizvoda iz bara (vino, pivo, sokovi, grickalice) i duty free artikala (cigarete, alkoholna pića i parfemi) po konkurentnim cenama.
Svaki putnik ima pravo na besplatan prevoz 23 kg predatog i 8 kg ručnog prtljaga dok se dodatni prtljag dodatno naplaćuje.

Aviolet destinacije

Ustanovljen u maju 2014, Aviolet je novi brend čarter usluga koje obavlja Air Serbia. Aviolet pokriva 20 destinacija u Egiptu, Grčkoj, Španiji i Turskoj sa beogradskog međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla”. Saobraćaj obavljaju tri aviona Boeing B737-300, čija putnička kabina raspolaže jednom klasom sa 144 komforna sedišta. Destinacije obuhvaćene ovom čarter uslugom su: Almerija, Antalija, Katanija, Kefalonija, Kanija, Krf, Dalaman, Herona, Heraklion, Kos, Milas-Bodrum, Mikonos, Mitilina, Palermo, Palma de Majorka, Rodos, Santorini, Šarm el Šeik, Skiatos i Zakintos.
Izvor:  Air Serbia

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama