Aviokarte za Cirih i Sofiju jeftinije kod Air Serbie

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia, u okviru promotivne akcije “Happy Friday”, danas nudi specijalne cene povratnih karata za Sofiju i Cirih.
Aviokarte za Cirih i Sofiju
Ukoliko ste planirali put za Cirih ili Sofiju pruža vam se mogućnost da po veoma povoljnoj ceni povratne aviokarte realizujete svoje putovanje.Cena povratne karte za Sofiju je počev od 90 vera, a za Cirih od 130 evra, saopštila je kompanija.Karte će po ovim promotivnim cenama biti na raspolaganju samo danas i važiće za putovanja počev od 7. juna do 25. oktobra 2014. godine, isključujući period od 15. jula do 15. avgusta. Navedene cene aviokarta uključuju sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje aviokarata.

Air Serbia pogodnosti

Avio karte, cene i pogodnosti koje Air Serbia pruža svojim putnicima trebalo bi da budu dovoljan razlog putnicima koji iz Beograda kreću ka nekoj novoj liniji u inostranstvu.Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, koji se očekuju i u budućnosti, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.Naravno, prilikom odabira prevoznika svakako treba uporediti sve parametre pre nego li se putnik odluči kome ukazati poverenje, a ukoliko uporedite cenu i kvalitet usluge Air Serbie sa drugim avio kompanijama sasvim smo sigurni da ćete odabrati srpsku avio kompaniju.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama