Aviokarte za Abu Dabi od 309€ kod Air Serbie

Već je postala tradicija da je petak dan za jeftinija putovanja. Kao i do sada, i ovog petka Air Serbia svojim putnicima nudi specijalne cene za neke od destinacija iz svoje globalne mreže letova.
air-serbia
 
Povoljnije cene aviokarta obradovaće sve putnike Air Serbie koji se danas odluče za kupovinu aviokarata za neku od destinacija srpske avio-kompanije.Aviokarte za Abu Dabi od samo 309 € samo je jedna od hit cena.Ovog petka, 3. oktobra, srpska nacionalna avio-kompanija ponudiće specijalne promotivne cene za povratne letove između Beograda i sledećih popularnih destinacija:

  • Abu Dabi počev od 309 evra*
  • Brisel počev od 129 evra*
  • Solun počev od 109 evra*
  • Sofija počev od 109 evra*

* Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.
Karte će po ovim promotivnim cenama biti na raspolaganju samo u petak, 3. oktobra 2014, i važiće za putovanja počev od 6. oktobra do 31. oktobra 2014. godine.
Putovanja se odnose na ekonomsku klasu aviotransporta.

Air Serbia pogodnosti

Avio karte, cene i pogodnosti koje Air Serbia pruža svojim putnicima trebalo bi da budu dovoljan razlog putnicima koji iz Beograda kreću ka nekoj novoj liniji u inostranstvu.Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, koji se očekuju i u budućnosti, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.Naravno, prilikom odabira prevoznika svakako treba uporediti sve parametre pre nego li se putnik odluči kome ukazati poverenje, a ukoliko uporedite cenu i kvalitet usluge Air Serbie sa drugim avio kompanijama sasvim smo sigurni da ćete odabrati srpsku avio kompaniju.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama