Aviokarte na popustu do 40% za Qatar Airways letove

Aviokarte na popustu do 40 odsto na letovima Qatar Airways za putovanja do preko 150 destinacija širom sveta možete obezbediti u poslovnicama Jumbo Travel-a ili online na www.jumbo.rs.
Nemojte samo maštati, sa Qatar Airways petodnevnom globalnom promocijom isplanirajte svoj naredni odmor. Iskoristite popuste do 40% za putovanja do preko 150 destinacija širom sveta. Aviokarte na popustu za letove Qatar Airways čekaju vas u Jumbo Travel poslovnicama.
Rezervišite svoje putovanje do 6. novembra 2015. i putujte u periodu od 15. januara do 30. juna 2016. Ostvarite vaš san i po povoljnim cenama putujte širom sveta i požurite, broj mesta je ograničen!
[table id=54 /]
U navedenu cenu aviokarte na popustu kod Qatar Airways uključene su sve pripadajuće aerodromske takse osim naknade za izdavanje aviokarata. Cena se odnosi na povratno putovanje sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Qatar Airways možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77  i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs
Aviokarte na popustu

Aviokarte na popustu za Qatar Airways letove – ostvarite snove po super ceni!

Aviokarte na popustu za Qatar Airways letove pružaju vam priliku da po ceni sniženoj i do 40 odsto ostvarite snove i otputujete na neku od destinacija iz mreže ove kompanije. Uslovi koji prate promotivnu akciju su:

  • Period prodaje: 02 – 06 novembar 2015
  • Period putovanja: 15. januar – 30. jun 2016
  • Važi samo na operativnim letovima Qatar Airways-a do destinacija prikazanih iznad.
  • Popust važi samo za povratne karte i instant kupovinu.
  • Minimum boravka: “O” klasa 7 dana, “T” i “Q” 5 dana
  • Maksimum boravka: “O” klasa 1 mesec, “T” i “Q” 2 meseca
  • Važe standardni popusti za decu/bebe.
  • Karte se ne mogu preneti na drugo lice kao ni na drugog avio prevozioca.

Požurite, broj raspoloživih mesta je ograničen. Nemate još mnogo vremena, zato odlučite gde biste putovali, spakujte kofere i već od januara zaputite se na neku atraktivnu destinaciju aviokompanije Qatar Airways – aviokarte na popustu vam to omogućavaju.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama