Avio karte za Kuala Lumpur od 672€ kod Turkish-a

Avio karte za Kuala Lumpur po promotivnoj ceni od svega 672 eura možete obezbediti ukoliko iskoristite specijalnu promotivnu akciju avio kompanije Turkish Airlines.

Avio karte za Kuala Lumpur
Avio karte za Kuala Lumpur od 672€ kod Turkish Airlines

Avio kompanija Turkish Airlines nudi zaista povoljnu cenu avio karte za Kuala Lumpur u sklopu svoje promotivne akcije. Ovu atraktivnu turističku destinaciju možete posetiti po ceni povratne avio karte već od 672 eura.
Promotivna akcija turske avio kompanije obuhvata i Tbilisi od 417€, Varna od 277€, Entebe od 892€ i Johanesburk od 683€.
Period prodaje avio karata sa promoje traje do 31. marta 2015. godine.
Period putovanja na destinacije sa promotivne akcije je do 30. aprila 2015. godine.
Maksimalan boravak na destinaciji u okviru promotivne akcije ograničen je na jedan mesec.
Avio karte sa promocije potrebno je kupiti najkasnije tri dana nakon izvršene rezervacije. Promena datuma putovanja, otkazivanje putovanja i refundacija avio karata zavise od klase putovanja.
Navedene cene odnose se na povratno putovanje na ekonomskoj klasi sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“. U cenu avionskih karata uključene su sve pripadajuće takse osim naknade za izdavanje avionskih karata.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Etihad Airways možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Avio karte za Kuala Lumpur, putujte po super cenama!

Turkish Airlines vas do mnogih destinacija prevozi uz najviši mogući nivo bezbednosti i kvaliteta uz adekvatnu cenu avio karata.
Avio karte za Kuala Lumpur i ostale destinacije sa promotivne akcije samo su mali deo ponude veoma razgranate mreže letova po celom svetu turske avio kompanije.
Turkish Airlines kao “zvezda u usponu” Turske započeo je svoje putovanje pre 79 godina sa 5 aviona a i danas ista strast i entuzijazam se manifestuju sa više od 180 (putničkih i teretnih) aviona. Ova svetski priznata avio kompanija ima najmlađu flotu u Evropi, a u narednim godinama očekuju se i novi avoni koji će dalje podmladiti flotu i poboljšati kvalitet usluga.
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama