Avio karte za Kairo povoljnije

Avio karte za Kairo i Madrid na letovima Alitalie po promotivnim cenama očekuju vas u Jumbo Travelu. Do Kaira i nazad već od 259€

Avio karte za Kairo povoljnije

Italijanska avio kompanija u okviru nove promotivne akcije svojim putnicima pruža jeftinija putovanja u Kairo i Madrid iz Beograda. Promotivne cene avio karata očekuju vas u Jumbo Travel poslovnicama. Cene avio karata za putovanje iz Beograda:
Madrid od 169€
Kairo od 259€
Promotivna cena obuhvata sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata za putovanje u Kairo i Madrid. Promotivna ponuda Alitalie važi za sledeće uslove putovanja:

  • Period prodaje: do 24. maja
  • Period putovanja: početak putovanja do 30. juna

Avio kompanija Alitalia zadržava pravo promoene uslova putovanja bez prethodne najave. Broj slobodnih mesta je ograničen.
Specijalna ponuda u Jumbo Travel-u
Uz promotivne cene avio karte za Kairo i Madrid u Jumbo Travelu stičete mogućnost plaćanja avio karata po najpovoljnijim uslovima i to:
avio karte na rate za Madrid i Kairo
plaćanje avio karte online
plaćanje platnim karticama
Kupovinom avio karte Beograd Kairo ili Beograd Madrid u Jumbo Travelu imate priliku da prevoz do aerodroma “Nikola Tesla” sa kućne adrese u Beogradu platite po povlašćenoj ceni od svega 500 dinara po osobi/pravcu.
Iskoristite šansu koja vam se ukazuje i po najpovoljnijim cenama i uslovima putovanja posetite Kairo ili Madrid već ovog leta.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama