Avio karte za Južnu Ameriku POVOLJNO

Avio karte za Južnu Ameriku po najpovoljnijim cenama u Jumbo Travelu. Platite avio karte na rate bez kamate čekovima građana. Informacije i rezervacije avio karata na 011/ 303 88 77.

Avio karte za Južnu Ameriku

Već duže vreme planirate putovanje u Južnu Ameriku ali su vam cene avio karata nedostupne? Sada je pravi trenutak za kupovinu avio karte za Južnu Ameriku po najpovoljnijim cenama.
[table id=196 /]
U navedene cene uključene su sve aerodromske takse, osim naknade za izdavanje avio karata. Sve cene odnose se na povratne avio karte iz Beograda. Broj slobodnih mesta je ograničen. Avio kompanija Alitalia zadržava pravo promene uslova promotivne akcije.
Period prodaje (ekonomska klasa): do 26. septembra
Avio karte važe za putovanja od 03. oktobra do 30. juna 2017.
Period prodaje (premium klasa): do 05. oktobra
Avio karte važe za putovanja od 03. oktobra do 31. maja 2017.
Vaše avio karte za Južnu Ameriku možete kupiti u svim Jumbo Travel poslovnicama svakog radnog dana od 09-20 časova, subotom od 09-15 časova.
Sve informacije možete dobiti pozivom na kontakt broj telefona 011/303 88 77.
Najbližu poslovnicu vama potražite na Jumbo Travel poslovnice.
Kupovinom avio karata u Jumbo Travelu stičete mogućnosti plaćanja. Više o povoljnostima koje pružamo pogledajte na Način plaćanja avio karata.
Iskoristite period nižih cena i po najpovoljnijim uslovima putujte u Južnu Ameriku koristeći usluge avio kompanije Alitalia.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama