Avio karte za Dubrovnik od 109€ kod Air Serbie

Avio karte za Dubrovnik u okviru promotivne akcije srpske avio kompanije možete obezbediti po ceni već od 109 eura.

Avio karte za Dubrovnik od 109€ kod Air Serbie
Avio karte za Dubrovnik od 109€ kod Air Serbie

Srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia ponudom promotivnih cena karata za različite destinacije u svojoj globalnoj mreži u okviru promotivne kampanje “Happy friday”.
Ovog petka, 3. aprila, srpska nacionalna avio kompanija ponudiće specijalne promotivne cene za povratne letove između Beograda i sledećih popularnih destinacija:
[table id=41 /]
* Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Broj mesta je ograničen. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na decu i bebe neće se primenjivati.
Karte po ovim promotivnim cenama biće na raspolaganju samo u petak, 3. aprila 2015, i važiće za putovanja počev od 14. aprila do 14. decembra 2015. godine(osim: do Beograda između 26. juna i 7. avgusta 2015. godine; iz Beograda između 24. jula i 6. septembra 2015. godine). Dubrovnik je na raspolaganju za putovanja od 16. maja do 24. oktobra 2015.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Avio karte za Dubrovnik – Jadran po povoljnim cenama

Avio karte za Dubrovnik sada po super ceni u okviru promotivnog perioda mogu vam doneti veoma lepo putovanje do po mnogim najlepše destinacije jadranskog mora.
U okviru promo akcije Happy Friday Air Serbia, koja je na snazi svakog petka u mesecu, možete obezbediti svoje mesto u avionima srpske kompanije po super cenama..

Svakog petka pruža vam se šansa da putujete po povoljnijim cenama sa Air Serbiom.
Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.
 

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama