Avio karte Beograd Strazbur povoljno LUFTHANSA

Avio karte Beograd Strazbur po promotivnoj ceni već od 239€ očekuju vas u Jumbo Travelu. Letite Lufthansom, platite avio karte na rate. Informacije i rezervacije na 011/303 88 77.

Avio karte Beograd Strazbur od 239€

Iskusite čari najbolje evropske avio kompanije, i to po promotivnim cenama. U Jumbo Travelu očekuju vas avio karte Beograd Strazbur po najpovoljnijoj ceni. Avio kompanija Lufthansa iz Beograda vas prevozi do:

  • Strazbur od 239€
  • Štutgart od 179€
  • Nirnberg od 229€
  • Beč od 259€

Cena avionskih karata odnosi se na povratno putovanje iz Beograda ekonomskom klasom avio kompanije Lufthansa i sadrži sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Broj slobodnih mesta je ograničen!
Vaše avio karte za sve letove avio kompanije Lufthansa možete kupiti klikom na kupi avio karte sa promocije.
Uz podršku tokom vašeg putovanja u Jumbo Travelu možete kupiti avio karte na rate bez kamate čekovima građana. Uz kupljenu avio kartu i hotelski smeštaj kod nas poklanjamo vam prevoz sa adrese u Beogradu do i od aerodroma “Nikola Tesla”
Sve informacije i rezervacije avio karate Beograd Strazbur kao i za sve ostale destinacije potražite u Jumbo Travel poslovnicama ili pozivom na kontakt broj telefona 011/303 88 77.
Požurite, na vreme obezbedite svoje mesto u Lufthansa avionima i vaše putovanje može da počne! Posetite neku od Jumbo Poslovnica već danas.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama