Austrian Airlines, vaša aviokompanija

Austrian Airlines
55 godina Austrian Airlines u Srbiji
Prvi let kompanije Austrian Airlines za Beograd bio je 06.aprila 1959. godine. Za poslednjih 55 godina Austrian Airlines je bio pouzdan partner za putnike koji putuju poslovno i one koji putuju turistički i postepeno je povećavao broj letova izmedju Srbije i Austrije. Danas Austrian ima do kraja letnjeg reda letenja do 4 leta svakog dana izmedju Beograda i Beča nudeći  dalje veze do 130 destinacija u 55 zemalja zahvaljujući gustoj mreži Austrian letova. Osim atraktivnih veza putnici Austrian Airlines su se uverili u pouzdanost Austrian letova. 2013. godine kompanija je realizovala ukupno 135,088 letova, ili oko 370 letova svakog dana. Redovnost saobraćaja je bila 98.9%, dok je procenat tačnosti poletanja iznosio 88.5%. S obzirom na te činjenice,  Austrian Airlines se ubraja u najpouzdanije kompanije na svetu.
Austrian-Airlines
Više letova za Severnu Ameriku: Austrian sada leti i za Newark
Od 02. jula 2014. Austrian leti direktno iz Beča do nove destinacije Newark 5 puta nedeljno avionom tipa Boeing 767.
Uz već postojeću vezu svakog dana do aerodroma JFK Austrian tako od sada nudi do 2 leta dnevno do Njujorka. Zajedno sa partnerom United Airlines, Austrian će ubuduće moći da ponudi svojim putnicima više od 120 daljih veza u celoj Severnoj Americi. Očekuje se više od 100.000 Austrian putnika više svake godine kao rezultat šire ponude za Severnu Ameriku. Već za Newark bi trebalo da bude 50.000 putnika do kraja 2014. godine. Newark nije samo zanimljiv kao krajnja destinacija već i za putnike u tranzitu, za dalje destinacije u Severnoj Americi.
Austrian
Austrian Airlines sada nudi ukupno 33 direktna leta nedeljno za Severnu Ameriku. Od pre godinu dana, 17. Maja 2013. Austrian Airlines je ponovo uveo direktan let iz Beča za Čikago kao deo svoje interkontinentalne ponude. Novi let je ostvario veliki uspeh: Austrian je prevezao oko 100,000 putnika na toj liniji dostigavši prosečan kapacitet popunjenosti 88%. Taj rezultat je prevazišao početna očekivanja. Zbog velike potražnje u prvoj godini, Austrian je proširio broj letova za Čikago i od sada leti direktno iz Beča za Čikago svakog dana, umesto 5 puta nedeljno.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama