Austrian Airlines promocija: Barselona od 219€

Austrian Airlines promocija omogućuje putnicima iz Beograda po povoljnijim cenama avio putovanje u Barselonu, Berlin, Prag i druge destinacije austrijske kompanije.

Austrian Airlines promocija: Barselona od 219€
Austrian Airlines promocija: Barselona od 219€

Austrijska avio kompanija Austrian Airlines u okviru svoje promotivne akcije nudi povoljnije cene povratnih avio karata za putovanje sa beogradskog aerodroma “Nikola Tesla”. Avio karte za Barselonu možete obezbediti po ceni već od 219 eura, Berlin od 215 eura i Prag od 215 eura. Ausrtian Airlines promocija uključuje i Beč do kojeg možete putovati po specijalnoj promotivnoj ceni već od 125 eura.
U navedenu cenu uključene su sve pripadajuće aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Kompanija zadržava pravo eventualne promene uslova promotivne akcije.
Pravo je vreme za uzbudljivo putovanje do neke od atraktivnih destinacija iz bogate ponude Austrian Airlines. Bilo da se odlučite za Barselonu, Prag, Berlin ili Beč, u kojem se odigrava ovogodišnje takmičenje za Euro Song, svakako nećete pogrešiti.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Austrian Airlines možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Austrian Airlines promocija – prolećno putovanje po super ceni!

Austrian Airlines promocija omoćućiće putnicima šansu da i ovog proleća obezbede svoje mesto u avionima ove kompanije po povoljnijim cenama povratnih avio karata.
Iz Beograda za Beč Austrian Airlines direktno leti i do 6 puta na dan. Iz Beča sa Austrianom lako i jednostavno stižete do preko 100 evropskih metropola ili putujete do prekookeanskih destinacija u Americi ili Aziji.
Danas je Austrian Airlines jedna od vodećih svetskih aviokompanija a sa svojim novim terminalom na Bečkom Aerodromu, koji je počeo sa radom u junu ove godine, predstavlja najbrži transferni aerodrom u čitavoj Evropi i pruža kompletnu uslugu i komfor svim svojim putnicima. Austrian Star Alliance terminal zauzima čak 150 000 kvadratnih metara i između ostalog nudi čak 31 radnju, 19 restorana, 69 check šaltera i 40 check-in aparata, a vreme koje će vam na njemu biti potrebno za transfer let je iznosi samo 25 minuta.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama