Austrian Airlines ima najbolji ketering i uslugu

Anketa koju je uradio Skytrax, a u kojoj je učestvovalo 19 miliona putnika, pokazala je da kompanija Austrian Airlines putnicima u biznis klasi nudi najbolji izbor hrane i pića.
Kompanija Austrian Airlines osvojila je prvo mesto kao najbolja avio-kompanija u 2011. u dve kategorije – “Najbolji ketering u biznis klasi”, gde su putnici ocenjivali najbolju ponudu hrane i pića na letu, i “Najbolja usluga u Evropi” za uslugu kabinskog i osoblja na zemlji.
Nagrada za najbolju avio-kompaniju zasniva se na rezultatima najvećeg istraživanja na svetu u avio-industriji, koju na godišnjem nivou organizuje Skytrax i u kojoj učestvuje oko 19 miliona putnika iz 100 različitih zemalja ocenjujući 200 kompanija.
Ovo nije prvi put da je Austrian Airlines nagrađen za svoj servis i  ponudu hrane i pića na letovima. Ova austrijska avio-kompanija je 2010. zauzela drugo mesto za ketering i uslugu.
Takođe, pobedili su u kategoriji “Najbolja vina na letu”, kategoriji u kojoj se ocenjuje ponuda vina na letovima od strane magazina Global Traveler 2010, gde je degustirano 115 različitih vina 26 internacionalnih avio kompanija.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama