Austrian Airlines avio karte za London od 169€

Austrian Airlines avio karte za London po ceni već od 169€ očekuju vas u svim Jumbo poslovnicama. Na promociji i Varšava, Njujork i Kopenhagen.

Austrian Airlines avio karte za London na rate

Specijalna Austrian Airlines promocija sa sobom donosi niže cene avio karata za neke od destinacija iz mreže letova ove avio kompanije. Putujte iz Beograda ekonomskom klasom do

  • London od 169€
  • Kopenhagen od 175€
  • Varšava od 215€
  • Njujork od 439€

U cenu avio karata uključene su sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Avio karte vas očekuju u svim Jumbo Travel poslovnicama kao i online klikom OVDE.
Rezervaciju avio karata kao i sve dodatne informacije možete dobiti i pozivom na 011/303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.
Pogodnosti plaćanja
Austrian Airlines avio karte za London i sve ostale destinacije možete kupiti na 4 rate bez kamate čekovima građana i platnim karticama banaka.
Za bilo koju destinaciju možemo vam ponuditi najpovoljniji hotelski smeštaj na 6 rata bez kamate.
Uz kupljene promotivne Austrian Airlines avio karte za London i ostale destinacije i hotelski smeštaj na istim na poklon dobijate besplatan povratni prevoz sa kućne adrese (širi centar Beograda) do Aerodroma “Nikola Tesla”.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama