Anadolujet je sleteo u Beograd

Ankara i Beograd su od danas povezani direktnom avio linijom AnadoluJet-a

Danas je uspostavljena direktna avio linija na relaciji Ankara – Beograd – Ankara.  Planirana su za početak dva leta nedeljno, a čim se ukaže potreba broj bi se povećavao. Direktna linija mnogo znači za Srbiju i Tursku. Poslovna aktivnost između dve zemlje je u ekspanziji, a turistička aktivnost takođe raste iz godine u godinu.

U 09:15 točkovi aviona marke Boeing 737-800 avio kompanije AnadoluJet su dodirnuli pistu aerodroma Nikola Tesla. Zbog hladnog vremena izostali su vodeni topovi, ali je doček bio topao i srdačan.

U Beograd je stigao AnadoluJet
U Beograd je stigao AnadoluJet

Kada su se putnici iskrcali, a to je potrajalo (zbog toga što svi avioni AnadoluJet-a imaju po 180 sedišta) počela je ceremonija puštanja avio linije u rad. Plavu vrpcu su presekli (s leva na desno): Miodrag Popović – direktor TOB-a, Marija Labović – direktorka TOS-a, Hami Askoy – ambasador Turske u Beogradu, Miodrag Mirković – Izvršni direktor za komercijalne poslove aerodroma Beograd , Orhan Birdal – član borda direktora Turkish Arilines-a, Šamil Karakaš – direktor AnadoluJet-a i Mehmet Alagoz – direktor Turkish Airlines-a u Srbiji.

Otvorena direktna linija Beograd Ankara
Otvorena direktna linija Beograd Ankara

Upriličena je konferencija za novinare i koktel dobrodošlice na kome je presečena torta po tradiciji koja prati otvaranje novih avio linija.

Otvaranje nove linije Beograd - Ankara
Otvaranje nove linije Beograd – Ankara
Parče torte za let Beograd Ankara
Parče torte za let Beograd Ankara

Jumbo Travel godinama gradi odličan odnos i saradnju sa avio kompanijama, a Turkish Airlines nam je ukazao veliku čast da nas pozove na ovakav događaj.

 

Svi se radujemo novim letovima sa aerodroma Nikola Tesla i novim mogućnostima za putnike iz Srbije i Turske.

Direktan let Beograd Ankara
Direktan let Beograd Ankara

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama