Amadeus Online Travel Seminar

Okupljeni oko istog cilja kao predstavnici najboljih online agencija iz ex-YU zemalja smo podelili iskustva i naučili nešto novo tokom seminara koji je trajao 26-28.03.2013.
Amadeus, globalni rezervacioni sistem je u hotelu Maestral u Miločeru  ugostio sve učesnike seminara o online poslovanju u turizmu. Veoma važna tema sa obzirom na porast broja online rezervacija i promene navika putnika naišla je na veliko interesovanje. Seminaru su prisustvovali predstavnici agencija koje imaju i online kanal prodaje avionskih karata, hotelskog smeštaja i dodatnih usluga u turizmu, kao i predstavnici Jat-a, Montenegra i Amadeusa.
Predavanja su bila interesantna posebno za početnike u ovom poslu ali i za nas iskusnije kojima su poslužila da se fokusiramo na trendove i  bitne detalje za uspešnu online prodaju. Između predavanja je bilo vremena da se razmene iskustva sa obzirom da se svi susrećemo sa sličnim problemima i zanimljivo je čuti kako su oni rešeni u drugim agencijama. Imali smo vremena i za druženje na brodu “Vodena kočija” kojim smo krstarili po Boka kotorskom zalivu. Igralo se i prevalo do kasno u noć a meštani sa obale su mogli da čuju pesmu koju su svi na brodu pevali: “Igra rock and roll cela Jugoslavija…”
Divno druženje ćemo uskoro ponoviti na nekom drugom mestu a tamo će opet biti najbolji u ovom poslu.
Slike možete pogledati i  na sledećem linku: Amadeus slike

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama