Alitalia promocija, Rim od 99€

Alitalia promocija jeftinih letova za putovanja od septembra. Jeftine avio karte obezbedite u Jumbo Travel poslovnicama kao i pozivom na 011/303 88 77.

Alitalia promocija

Najpovoljnije cene avio karata za putovanja do mnogih atraktivnih destinacija Alitalie očekuju vas u Jumbo Trevel poslovnicama. Jeftine avio karte možete kupiti po sledećim uslovima:

  • Period prodaje: do 18. aprila
  • Period putovanja: od 12. septembra do 18. decembra

Fantastične destinacije širom širom sveta očekuju vas u ovoj promotivnoj ponudi koja obuhvata i putovanje u gradove Italije.
Italija
[table id=165 /]
Svet
[table id=166 /]
Uslovi promocije
Navedena cena uključuje sve aerodromske takse i odnosi se na povratna putovanja iz Beograda. Alitalia promocija tj. karte sa promocije ne uključuju naknadu za izdavanje avionskih karata.
Broj mesta je ograničen. Avio kompanija Alitalia zadržava pravo promene uslova putovanja bez prethodne najave. Sve informacije, rezervacije avio karata i kupovinu možete dobiti pozivom na 011/303 88 77.
Iskoristie brojne povoljnosti plaćanja u Jumbo Travelu i vaše avio karte za Italiju ili bilo koju destinaciju iz promotivne ponude platite na rate bez kamate.
Specijalna povoljnost u Jumbo Travelu – kupovina online avio karte. Dostupnost od 00-24 časa po najnižoj ceni!
Budite na vreme obavešteni o najpovoljnijim ponudama, saznajte koji su najjeftiniji Alitalia letovi. Pratite nas i na Jumbo facebook.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama