Alitalia pod znakom pitanja

Sudbina posrnulog italijanskog avioprevoznika zavisi od razgovora sa aviokompanijom Etihad iz UAE o kupovini 49 odsto udela.
alitalia
U slučaju postizanja dogovora, Alitalia će biti spasena sa ivice bankrota, a Etihad će napraviti još jedan veliki korak ka ulasku na evropsko tlo, preneo je Frans pres.
Izvršni direktor Alitalije, Gabrijele del Torkio, trebalo bi da sutra, na sastanku sa direktorom Etihada, Džejmsom Hoganom, u Abu Dabiju predstavi nacrt sporazuma.
Pregovori između kompanija su se već odužili, budući da su zapeli oko pitanja restrukturisanja duga Alitalije što je Etihad zahtevao u zamenu za svoje investicije.
Alitalija je već više godina suočena sa krizom, i u jednom trenutku se čak nadala da će je spasiti aviokompanija Er frans-KLM.

Alitalia polasci iz Beograda

Alitalia avio kompanija bogate istorije 2 puta dnevno leti iz Beograda za Rim i to u vremenu poletanja od 11:55 i 18:20 časova.Svoje putnike iz Beograda prevozi na mnoge evropske i svetske destinacije kao i u sve gradove Italije.Sa Alitaliom možete putovati i u:
Gradove u Italiji : Milano, Torino, Trst, Firenca, Venecija, Piza kao i Napulj, Palermo, Katanija, Kaljari, i drugi
Gradove u Evropi: Madrid, Barselona, Valensija, Amsterdam, Brisel, London, Bukurešt, Tirana i drugi
Gradove u ostatku sveta: Kairo, Tunis, Kazablanka, Tel Aviv, Tokio, Peking, Rio, Sao Paolo, Buenos Aires i drugi

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama