Alitalia jeftine avio karte za Južnu Ameriku

Alitalia jeftine avio karte za putovanje u Rio de Žaneiro, Buenos Aires, Santjago i Sao Paolo očekuju vas u Jumbo Travel-u. Rezervišite odmah na 011/303 88 77.

Alitalia jeftine avio karte

Najpovoljnije avio karte za putovanje do gradova u Južnoj Americi na letovima Alitalie očekuju vas u poslovnicama Jumbo Travel-a. Ostvarite nezaboravno putovanje po sniženim cenama. Promotivna ponuda važi za putovanje iz Beograda na ekonomskoj, Premium i biznis klasi.
[table id=167 /]
Navedene cene izražene su u evrima, plaćanje isključivo u dinarskoj protivvrednosti. U Alitalia jeftine avio karte uključene su sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata.
Uslovi putovanja iz Beograda

  • Period prodaje: do 18. aprila
  • Period putovanja: od 1. oktobra do 18. decembra

Broj slobodnih mesta je ograničen. Sve informacije i rezervacije avio karata možete dobiti pozivom na 011/ 303 88 77 svakog radnog dana od 09-20 časova.
Kupovinom u Jumbo Travelu stičete brojne povoljnosti plaćanja avio karte na rate bez kamate kao i kupovinu platnim karticama.
Po najpovoljnijim cenama možete kupiti i online avio karte klikom na kupi avio karte online. Dostupnost 24 časa dnevno!
Istražite egzotičnu Južnu Ameriku po neverovatnim cenama i uslovima putovanja koristeći usluge avio kompanije Alitalia. Vaša avantura može da počne već danas!

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama