Air Serbia uvodi dodatne letove do Zagreba i Ljubljane

Usled pojačanog interesovanja putnika, Air Serbia će u zimskoj sezoni povećati frekvenciju regionalnog saobraćaja, uvođenjem dodatnih letova ka Zagrebu i Ljubljani.

Srpska nacionalna aviokompanija i tokom narednog perioda ostaje jedini avio-prevoznik koji povezuje Beograd sa hrvatskom i slovenačkom prestonicom.

Broj nedeljnih letova između Beograda i Zagreba biće povećan u periodu od 10. decembra 2021. do 14. januara 2022. godine. Tokom tog prazničnog perioda, Air Serbia će na ovoj liniji saobraćati i do 10 puta nedeljno. Uz dodavanje dva nedeljna leta do Ljubljane, petkom i nedeljom, obim saobraćaja na ovoj ruti biće povećan na devet nedeljnih letova, od 14. novembra 2021. do 25. marta 2022. godine.

Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije, izjavio je: „Usled pojačane tražnje za avio-prevozom do destinacija u regionu, čija se popularnost tradicionalno povećava tokom novogodišnjih praznika, odlučili smo da uvedemo dodatne letove i putnicima omogućimo veći izbor prilikom planiranja putovanja. Posebno smo ponosni na činjenicu da već dugo istrajavamo kao jedini avio-prevoznik koji povezuje Beograd sa Zagrebom i Ljubljanom. Osim snažne povezanosti između gradova u regionu, putnicima obezbeđujemo i lakši pristup destinacijama u okviru naše mreže širom Evrope i sveta“.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Air Serbia avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia  možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama