Air Serbia povoljne avio karte za Milano i Veneciju

Air Serbia povoljne avio karte za Milano i Veneciju, po sniženim cenama u Jumbo Travelu. Promotivna ponuda traje do 02. maja. Uz niže cene platite avio karte na 6 rata bez kamate

Air Serbia avionske karte na 6 rata

airserbia-economy-blue-white

 

Air Serbia avionske karte očekuju vas u svim Jumbo Travel poslovnicama, a dostupne su vam i online klikom OVDE.

Period prodaje: od 23. aprila – 02. maja 2018.
Period putovanja: od 01. maja (Putovanja nisu moguća u periodu od 2. – 4. maja, od 28. jula – 4.septembra i od 29. decembra 2018 – 9.   januara 2019.)

Navedena cena uključuje sve aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karata. Cena karte se može promeniti u zavisnosti od broja raspoloživih slobodnih mesta na letovima.

Popust za decu se neće primenjivati. Za bebe se plaća 10% od cene karte bez taksi. Ponuda za povratne karte važi za putovanja koja obuhvataju najmanje trodnevni boravak, a najviše 3 meseca.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Air Serbia avionske karte na 6 rata bez kamate kao i hotelski smeštaj na 6 rata bez kamate.

Sve dodatne informacije i rezervacije možete dobiti pozivom na broj 011/303 88 77 radnim danima od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.

Upoznajte nove kulture, običaje i ljude. Putujte širom Evrope po najpovoljnijim cenama i uslovima. Još danas posetite najbližu Jumbo Travel poslovnicu i obezbedite sebi lepo putovanje.