Air Serbia povećava letove ka Crnoj Gori tokom praznika

Air Serbia povećava kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore, uvođenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sedišta ka Tivtu i Podgorici tokom prvomajskih i uskršnjih praznika. Srpska nacionalna avio-kompanija planira da tokom maja leti 15 puta nedeljno do Podgorice, obavljajući dva dnevna leta, osim petkom kada će do crnogorske prestonice saobraćati tri puta dnevno. Do Tivta će se u maju leteti 9 puta nedeljno, uz jedan let svakog dana, osim petkom i nedeljom kada će se obavljati dva dnevna leta.

Jirži Marek,direktor za komercijalu i strategiju Air Serbia avio kompanije je izjavio: “Posvećeni smo crnogorskom tržištu i važno nam je da, osim povezanosti između dve zemlje, putnicima iz Crne Gore obezbedimo konekciju sa još 28 destinacija u našoj mreži. Nastavljamo da pratimo situaciju i prilagođavamo obim saobraćaja promenama u potražnji”.

Odmah nakon obustave saobraćaja Montenegro erlajnsa u decembru 2020. godine, Er Srbija je povećala kapacitete za putovanja između dve zemlje i angažovala dodatne resurse na aerodromima u Podgorici, Tivtu i Beogradu kako bi uslužila sve putnike u novonastalim okolnostima.

Između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu. Letovi Air Serbia avio kompanije obavljaju se avionima tipa erbas A319 i A320 sa većim brojem sedišta.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Air Serbia avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama