Air Serbia ponovo na Ataturku

Nacionalni prevoznik Air Serbia od 1. avgusta ponovo sleće na glavni aerodrom u Istanbulu Kemal Ataturk.
Air Serbia
Važna informacija za sve putnike koji koriste usluge nacionalnog avioprevoznika Air Serbia je da od 1. avgusta naša kompanija ponovo sleće na glavni aerodrom u Istanbulu Kemal Ataturk.
“Veoma smo zadovoljni što vraćamo svoje letove na aerodrom Ataturk u Istanbulu. Sa našom mrežom koja se širi, rastućim brojem putnika i matičnim čvorištem u Beogradu, povratak na aerodorom Ataturk će bolje podržati naš stalni rast i razvoj”, rekao je generalni direktor Air Serbie Dane Kondić, navodi se u saopštenju.
“Želimo da izrazimo zahvalnost upravi i zaposlenima aerodroma Sabiha Gokčen na njihovoj pomoći tokom ovog prelaznog perioda”, dodao je on.
Letovi na liniji za Istanbul nude odlične veze preko matičnog aerodroma Air Serbie Nikola Tesla u Beogradu, sa brojnim ključnim destinacijama širom Evrope, uključujući: Amsterdam, Berlin, Stokholm, Pariz, Diseldorf, Kopenhagen, Brisel, Prag, Rim, Beč, Milano, Varšavu, Cirih, Štutgart, kao i sa popularnom destinacijom na jadranskoj obali – Tivtom.
Kako se dodaje tu su takođe i veze sa ključnim gradovima regiona – Podgoricom, Ljubljanom i Budimpeštom.
U saradnji sa kompanijom Etihad Regional, ovi letovi su dobro povezani i sa matičnim aerodromom ove kompanije u Ženevi, navodi se u saopštenju. Svakodnevni letovi na liniji Beograd – Istanbul biće obavljani avionom Erbas A319 sa putničkom kabinom konfigurisanom u dve klase – osam sedišta u biznis i 120 u ekonomskoj klasi.
Inače, u skladu sa novim izgledom i modernom letelicom, usluga na letu je takođe osvežena novim izborom menija, besplatnim pićem i dodatnom zabavom tokom leta, što sve znači više izbora za sve goste Air Serbie , poručuju iz ove aviokompanije.

Air Serbia pogodnosti

Avio karte, cene i pogodnosti koje Air Serbia pruža svojim putnicima trebalo bi da budu dovoljan razlog putnicima koji iz Beograda kreću ka nekoj novoj liniji u inostranstvu.Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, koji se očekuju i u budućnosti, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.Naravno, prilikom odabira prevoznika svakako treba uporediti sve parametre pre nego li se putnik odluči kome ukazati poverenje, a ukoliko uporedite cenu i kvalitet usluge Air Serbie sa drugim avio kompanijama sasvim smo sigurni da ćete odabrati srpsku avio kompaniju.
Izvor: Tanjug

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama