Air Serbia povećava broj polazaka ka Jadranu

Air Serbia povećava broj polazaka ka Jadranu u predstojećoj letnjoj sezoni.Srpski nacionalni avio prevoznik će putnike prevoziti ka Tivtu 3 puta dnevno svakog dana u nedelji, Splitu 5 puta nedeljno, a ka Dubrovniku 6 puta nedeljno.Ukoliko na vreme rezervišete svoje mesto u avionima Air Serbie, imate šansu da po veoma povoljnim cenama povratnih avio karata putujete ka nekoj od ovih destinacija.
Svakako da će i cene avio karata ka ovim destinacijama biti konkurentne cak i cenama low cost kompanija, a kvalitet usluge kako jednih tako i drugih proverite sami ovog leta.

Air Serbia raspored letova

Beograd – Tivat: svakodnevno u 8:25h, 13:45h i 17:55h
Tivat – Beograd: svakodnevno u 10:10h, 15:20h, 19:30h
Beograd – Split: ponedeljak, utorak, sreda, petak, nedelja u 13:30h
Split – Beograd: ponedeljak, utorak, sreda, petak, nedelja u 15:15h
Beograd – Dubrovnik: utorak – nedelja u 13:35h
Dubrovnik – Beograd: utorak – nedelja u 15:25h
air-serbia avion

Air Serbia polasci ka ostalim destinacijama

Tokom letnjeg reda letenja najmanje jednom dnevno Air Serbia će leteti ka čak 33 od svojih 39 destinacija, a najfrekventnije linije biće ka Podgorici sa 15 nedeljnih letova, Atini, Moskvi, Parizu, Rimu, Skoplju, Solunu, Beču i Cirihu sa 14 letova nedeljno, kao i Tivtu sa 13. Devet puta nedeljno Er Srbija će leteti za London, a svakoga dana će leteti za Abu Dabi, Amsterdam, Banjaluku, Bejrut, Berlin, Budimpeštu, Bukurešt, Kopenhagen, Diseldorf, Frankfurt, Istanbul, Kijev, Larnaku, Ljubljanu, Milano, Prag, Sofiju, Stokholm, Štutgart, Tel Aviv, Varnu i Varšavu. Za Brisel će se leteti šest puta nedeljno, dok je red letenja ka letnjim turističkim destinacijama Dubrovniku, Splitu, Monastiru i Malti planiran u skladu sa potrebama turističkih putnika.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama