Air Serbia: Nova linija Beograd – Tirana

Air Serbia uvodi novu liniju na relaciji Beograd-Tirana na kojoj će, od 23. septembra, obavljati letove tri puta nedeljno.
Air Serbia
Nacionalni avio prevoznik Air Serbia uvodi novu liniju na relaciji Beograd-Tirana na kojoj će, od 23. septembra, obavljati letove tri puta nedeljno, a za putnike su tim povodom pripremljene su i promotivne cene karata, najavljeno je danas iz ove kompanije.
Promotivna cena za povratne letove na relaciji Beograd-Tirana kreće od 99 evra i važiće za putovanja u periodu od 23. septembra do 31. decembra, a karte se po toj ceni mogu nabaviti od 31. jula do 31. avgusta.
Avion će iz Beograda za Tiranu polaziti u 13,20 utorkom, četvrtkom i nedeljom, dok je iz Tirane vreme poletanja planirano za 15,00 sati.
Generalni direktor Air Serbie, Dane Kondić, kaže da uvođenje linije za Tiranu predstavlja veoma bitno proširenje regionalne mreže destinacija.
“Nova linija nudi našim gostima koji putuju iz Tirane nove mogućnosti i mnogobrojne veze preko Beograda ka 38 destinacija širom regiona Balkana, Evrope i Mediterana bilo da putuju poslovno ili privatno”, dodao je Kondić.
Prema njegovim rečima, nova relacija podržava privredne veze između Srbije i Albanije, što je utoliko važnije imajući u vidu značaj Tirane kao privrednog i poslovnog centra u razvoju u jugoistočnoj Evropi.
Linija Beograd-Tirana nudi odlične veze preko Air Serbiinog matičnog aerodroma “Nikola Tesla” u Beogradu za Stokholm, Brisel, Pariz, Kopenhagen, Dizeldorf, Rim, Prag, Štutgart, Podgoricu, Tivat, Berlin, Beč i Cirih.
Letovi na ovoj relaciji biće obavljani avionima tipa ATR-72, a pored novih oznaka i savremenih aviona, kompanija je obogatila i uslugu u avionu novim izborom menija, besplatnih pića i drugim pogodnostima koje nude gostima tokom leta.
Izvor: Tanjug

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama