Air Serbia letovi za Prag jeftinije

Air Serbia letovi za Prag, Skoplje, Štutgart i Berlin po povoljnim cenama očekuju vas u Jumbo Travel poslovnicama. Platite avio karte na rate i obezbedite predivno putovanje.
Priuštite sebi putovanje kakvo dugo planirate i to po super ceni. Srpska avio-kompanija Air Serbia samo danas 22. januara u okviru promotivne akcije “Happy friday” nudi odlične cene avio karata za putovanje u Prag, Skoplje, Štutgart i Berlin.
Povoljni Air Serbia letovi za Prag i sve ostale destinacije srpske avio kompanije obezbedite u poslovnicama turističke agencije Jumbo Travel.
Avio karte za Prag već od 149€, Štutgart od 139€, Berlin od 159€, Skoplje od 109€
Period prodaje traje do petak 22. januara. Vaše avio karte možete koristiti za period putovanja u odlasku od 25. januara do 10. februara i povratku do 15. juna. Avio karte kupljene u okviru ove promotivne akcije neće važiti za putovanja od 24. marta 2016. – 29. marta 2016. i 28. aprila 2016. – 03. maja 2016.
Navedene cene odnose se na povratno putovanje iz Beograda. U promotivnu cenu avionske karte za Prag i destinacije u okviru promocije uključene su sve pripadajuće aerodromske takse osim naknade za izdavanje avio karte.
Rezervaciju i kupovinu avio-karata kao i sve neophodne informacije za sve možete dobiti na 011/303 88 77 kao i na avio-karte@jumbo.rs

Air Serbia letovi za Prag

Air Serbia letovi za Prag – prelepo putovanje po odličnoj ceni!

Air Serbia letovi za Prag i druge atraktivne destinacije obuhvaćene promo ponudom pružaju Vam mogućnost da upoznate prelepe gradove Evrope po najpovoljnijim uslovima.
Naša avio kompanija pored fantastične usluge, ljubaznog osoblja i maksimalnog nivoa bezbednosti tokom leta nudi i odlične cene avio karata kako na ekonomskoj tako i na svojoj biznis klasi leta.
Uz osavramenjenu flotu aviona i najavljene direktne letove za američke destinacije, Air Serbia bi trebalo da bude vaš izbor prilikom izbora avio-kompanije. Spakujte kofere, pravo je vreme za prelepo putovanje u Prag ili neki od gradova Evrope.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama