Air Serbia jeftinije karte za Aziju i Australiju

Air Serbia jeftinije karte za destinacije u Aziji i Australiji u okviru novog code share sporazuma. Avio karte za Koreju, Vijetnam, Singapur, Australiju i Šri Lanku po super cenama.

Air Serbia jeftinije karte za Aziju i Australiju
Air Serbia jeftinije karte za Aziju i Australiju

Air Serbia predstavila je specijalnu promotivnu ponudu u kojoj gostima nudi atraktivne cene karata za rane rezervacije iz Beograda, obeležavajući uvođenje novih code share destinacija u Aziji i Australiji. Svi gosti koji unapred planiraju svoja putovanja moći će putem ove fantastične ponude da ostvare znatne uštede prilikom kupovine karata i da putuju u Koreju, Vijetnam, Singapur, Australiju i Šri Lanku.
Air Serbia jeftinije karte po ovim atraktivnim cenama biće u prodaji u periodu od 10 dana i važiće za povratne letove u Ekonomskoj klasi između Beograda i dalekih destinacija u okviru proširene Air Serbia code share mreže:
[table id=38 /]
* Navedene cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte. Cena karte za decu iznosi 75% od cene karte za odrasle, a za bebe 10% od cene karte za odrasle.
Karte će po promotivnim cenama moći da se kupe od 18. do 28. marta 2015. godine, a važiće za putovanja od 1. oktobra do 31. decembra 2015. godine.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Serbia možete dobiti putem telefonskog broja 011/303-88-77 011/303-30-88 011/312-02-22 011/312-21-00 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs

Air Serbia jeftinije karte – šansa za uzbudljivo putovanje!

Air Serbia jeftinije karte možete obezbediti i u okviru promotivne akcije „Happy friday“ koja je na snazi svakog petka u mesecu.
Svakog petka pruža vam se šansa da putujete po povoljnijim cenama sa Air Serbiom. Naša avio kompanija po dosta povoljnijim cenama prevozi putnike iz Beograda do mnogih destinacija.
Uzimajući u obzir da se dolaskom novih aviona, kvalitet usluge znatno poboljšao naši putnici ne bi trebalo da imaju dilemu prilikom odabira prevoznika.
Ukoliko se uzmu u obzir još i promotivne akcije kao što je Happy Friday, u okviru koje svakog petka Air Serbia pruža mogućnost svojim putnicima da povoljnije putuju do neke od destinacija iz mreže, putnicima se ukazuje šansa da kupe avio karte i za biznis klasu povoljnije.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama