Air Serbia: "Elevate" novi časopis u avionima

Air Serbia, nacionalna aviokompanija Srbije, objavljuje publikovanje svog novog i savremenijeg časopisa za avion pod nazivom “Elevate”.
ELEVATE Air Serbia

Prvo izdanje ovog mesečnika u novom ruhu biće podeljeno gostima na letovima Air Serbia 01. avgusta 2014.
Novi časopis će imati važnu ulogu u svrstavanju Srbije u red “obaveznih” destinacija u Evropi, donoseći članke o izuzetnim Srbima i Srpkinjama koji su svoj doprinos dali u raznim oblastima, kao što su umetnost, kultura, muzika, gastronomija, ugostiteljstvo, turizam, nauka i mnoge druge.
Uporedo sa širenjem saobraćajne mreže Air Serbia, časopis “Elevate” će svojim člancima čitav niz egzotičnih i udaljenih destinacija približiti gostima naše aviokompanije.
Dane Kondić, generalni direktor Air Serbia-e, kaže: “Sa velikim zadovoljstvom najavljujem naš novi časopis “Elevate” namenjen gostima u avionu. Njegov stil i sadržaj odslikava naše ciljeve i želju da postanemo vodeća aviokompanija u regionu. Činjenica da smo novi časopis nazvali “ELEVATE” najbolje izražava našu rešenost da podignemo i unapredimo naše poslovanje u svim njegovim aspektima, da konstantno stremimo boljem i da našim gostima pružimo izuzetnu uslugu. Air Serbia je i sama krenula na svojevrsno putovanje i želimo da svoje goste povedemo sa sobom, ka novim tržištima i novim delovima sveta. Svesni smo koliko je teško naći sadržaje koji će biti interesantni tako raznorodnoj publici ali siguran sam da ćemo u tome uspeti.””
Prvo izdanje novog časopisa donosi ekskluzivne članke o privlačnim međunarodnim destinacijama, kao što su Maldivi, ali i o tradicionalnim turističkim mestima u Srbiji, Vrnjačkoj Banji i novoizgrađenom Andrićgradu u Republici Srpskoj. Avgustovski broj će se takođe osvrnuti na popularni EXIT Festival u Novom Sadu, tajne azijske gljive života koja raste podno Fruške Gore, kao i na poznata vina pravoslavnih manastira.
“Elevate” je naslednik “Air Serbia Revije”, časopisa za avion koji je u kontinuitetu objavljivan zadnjih 40 godina. Prvo izdanje Air Serbia Revije objavljeno je u maju 1975. godine i sadržalo je veliku mapu na savijanje tada novouvedene linije Beograd-Sidnej.
Časopis možete prelistati i na sledećem linku: http://elevate.cmass2.biz/?lang=sr-latin.
Izvor: Air Serbia

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama