Air Montenegro privremeno ojačava flotu iznajmljenim avionom

Air Montenegro privremeno iznajmio avion od German Airways-a kako bi osigurao dovoljno kapaciteta za otpočinjanje saobraćaja.

Nova crnogorska aviokompanija Air Montenegro je zvanično počela sa radom 10. juna i tada je obavljen prvi komercijalni let na liniji od Podgorice do Beograda.

Kako bi osigurao pouzdanost operacija i obezbedila dodatni kapacitet u svojoj floti, ova je kompanija privremeno iznajmila još jedan avion.

Pored aviona Embraer 195 registarskih oznaka 4O-AOA, koji ima u svojoj floti, Air Montenegro je iznajmio još jedan Embraer 190 od nemačke aviokompanije German Airways. Kapacitet iznajmljenog aviona je 100 putničkih mesta i on će se koristiti za letačke operacije dok drugi avion koji je u vlasništvu kompanije, 4O-AOB, ne uđe u saobraćaj.

Iz avio kompanije su saopštili ” Posvećeni smo našim putnicima i našem radu pristupamo jako detaljno iodgovorno. Uvođenje dodatnog aviona je primjer dobre prakse u vazduhoplovstvu da odmah na početku imamo dodatnu sigurnu podršku dok naša flota ne bude kompletirana. Najam aviona je u sklopu našeg planiranog budžeta i odgovara na trenutno interesovanje tržista i planirani red letenja u redovnom i charter saobraćaju”.

Svim našim klijentima pružamo mogućnost kupovine Air Montenegro avionske karte na 8 rata bez kamate.
Sve informacije u vezi sa rezervacijom i kupovinom avio karti za sve destinacije avio kompanije Air Montenegro možete dobiti putem telefonskog broja 011 303 88 77 i putem e-mail adrese avio-karte@jumbo.rs ili putem naše internet stranice za pretragu avio karata.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama