Air France jeftine avio karte iz Beograda

Air France jeftine avio karte za putovanja iz Beograda do čak 50 destinacija možete obezbediti u Jumbo Travelu. Uz niže cene platite avio karte na 4 rate bez kamate. Informacije i rezervacije na 011/303 88 77.

Air France jeftine avio karte

Avio kompanija „Air France” uvela je niže cene za kupovinu avio karata za više od 50 destinacija širom sveta, koje će do 21. septembra 2017. godine biti dostupne i putnicima sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla”.
U okviru akcije pod nazivom „Oh la la”, jedne od dve najveće godišnje akcije Air France-a, putnici iz Srbije će moći da kupe Air France jeftine avio karte koje će važiti za letove do 30. juna 2018. godine.
Tako će, na primer, povratna karta od Beograda do Njujorka koštati 419 evra, a do Havane 628 evra. Letovi do najpoznatijeg letovališta u Dominikanskoj Republici – Punta Kana biće dostupni za 739 evra, a putnici će, po povoljnijim uslovima, moći da lete i za Čikago do koga će povratna karta iznositi 451 evro.
air-france-avio-karte
Letovi za ove četiri, ali i ostale destinacije polaziće sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla”, a cena karata uključuje sve takse i dodatne naplate. Ponude za sve destinacije odnose se na povratne karte.
Air France jeftine avio karte za sve destinacije očekuju vas u svim Jumbo Travel poslovnicama, a ukoliko niste u mogućnosti da nas posetite možete kupiti vaše Air france avio karte online.
U Jumbo Travelu očekuju vas i brojne povoljnosti prilikom plaćanja. Vaše avio karte možete platiti na 4 rate bez kamate.
Više o pogodnostima u Jumbo Travelu možete pogledati na Najpovoljniji načini plaćanja.
Sve dodatne informacije i rezervacije možete dobiti pozivom na broj 011/303 88 77 radnim danima od 09-20 časova i subotom od 09-15 časova.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama