UNIQA

Osigurajte se već od 790 dinara za 30 dana boravka u inostranstvu. Dostavite nam putem formulara datume polaska i povratka, broj putnika i destinaciju, dostavićemo Vam ponudu.

[contact-form-7 id=”9540″ title=”Pitajte nas forma”]
UNIQA
UNIQA je poslovanje u Srbiji formalno započela 7. novembra 2006. godine osnivajući dve kompanije – UNIQA zivotno osiguranje a.d.o. koja se bavi poslovima životnog osiguranja i UNIQA neživotno osiguranje a.d.o. Na taj način UNIQA je prva u Srbiji ušla u završnu fazu podele poslova životnog i neživotnog osiguranja,  u skladu sa propisima Narodne banke Srbije.
UNIQA osiguranje je već šest godina za redom kompanija sa najbržim rastom među prvih pet osiguravajućih društava u Srbiji, a isto toliko za redom je najbolja u ažuriranju šteta na tržištu auto-odgovornosti. Za pola decenije UNIQA je u Srbiji porasla čak četiri puta.
Ostvareni rezultati tokom proteklih pet godina  pružaju dokaz da je strategija ponude diverzifikovanih proizvoda i kanala prodaje, u kombinaciji sa superiornom brigom o klijentima dovela do toga da UNIQA osiguranje u Srbiji postane ovogodišnji dobitnik nagrade „Regionalni biznis partner 2011.“, koja se dodeljuje kompanijama koje su iskazale izuzetne rezultate poslovanja, rukovodeći se visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim principima. UNIQA je i dobitnik prestižne nagrade „Najbolje osiguranje u Srbiju u 2012. Godini“ koju je dodelio londonski magazin „World Finance“.
Za prvih sedam godina poslovanja UNIQA je pružila sigurnost velikom broju svojih klijenata i sada ima više od 1,2 miliona osiguranika u Srbiji. Naša misija je da klijentima ponudimo rešenja u vremenu kontinuiranih promena ekonomskog i socijalnog okruženja, tako da mogu u potpunosti uživati u bezbednom životu.
Za prvih devet meseci 2013. godine, UNIQA je u Srbiji dostigla ukupnu bruto premiju od 3,583 milijarde dinara, što u odnosu na isti period prethodne  godine, predstavlja rast od 7,41%.
UNIQA u Srbiji trenutno radi kroz 19 poslovnica. UNIQA tim broji 775 članova. Do danas UNIQA je u srpsko tržište investirala blizu 50 miliona evra!
Ponudom raznovrsnih paketa osiguranja, modernizacijom svojih poslovnica, otvaranjem regionalnih centara, obukom zaposlenih koji su usmereni prema potrebama klijenta, UNIQA u Srbiji građanima i privredi nudi uslugu i proizvode kakve imaju osiguranici širom Evrope.

UNIQA putno osiguranje u inostranstvu

Putovanje je radost! Zato, neka svako Vaše putovanje bude i potpuno sigurno!
Putovanje je radost! Zato, neka bude i potpuno sigurno! Ne dozvolite da Vam bilo šta pokvari ugodnost putovanja!
Kada putujete poslovno ili privatno, kada putujete sami, sa porodicom ili sa grupom, kada putujete po Evropi ili dalje, UNIQA osiguranje nastoji da Vam programom putnog osiguranja pomogne u prevazilaženju neprijatnosti koje se na tom putovanju mogu dogoditi.

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama