Cene po osobi već od 49
Tropske destinacije, Zanzibar, Smiles beach, the beach, daleke destinacije

Smiles Beach Hotel – Zanzibar

Smiles Beach Hotel je smešten u ribarskom selu Nungwi, na samo 200 metara od centra mesta, na severozapadnoj obali Zanzibara. Udaljen je od Stone town-a oko 60km, a od aerodroma oko 65km.
Nungwi se može pohvaliti plažom sa čuvenim belim peskom i kristalnom vodom.

Opis

Hotel se nlazi na plaži, sve 22 sobe gledaju na okean, pored bazena koji gleda na more uokviren hotelskom tropskom baštom. Sve sobe imaju balkon ili terasu, što omogućava gostima da se opuste uz šum mora i da se dive prelepim zalascima sunca.

Hotel poseduje deluxe, superior i sultana sobe. Sve sobe su opremljene sa: flat TV, sefom, klimom, frižiderom, aparatom za kafu i čaj, fenom.

Restoran Oceanfront koristi najbolje sastojke u pripremanju obroka koje Zanzibar nudi. Pripremaju tradicionalnu svahili hranu koja bi se služila u bilo kom domu na ostrvu, želeći da svakom gostu dočaraju Zanzibar na pravi način. U ponudi imaju i morske plodove sa svežim, lokalnim sastojcima.

Ukoliko želite možete Vaš odmor iskoristiti i za neke od aktivnosti koje se nude: ronjenje, ronjenje na dah, parasailing i
još mnogo toga.

 

Cene

Napomene

Rezervišite svoje mesto

Izaberite

Pogledajte još putovanja

Summer Island-Maldivi-Jumbo Travel-island overview

Summer Island Maldives 4*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi polupansiona u hotelu 4*, povratni transfer na Maldivima.

1150
SAii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton -Jumbo Travel-island view

Saii Lagoon Maldives, Curio Collection by Hilton 5*-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 10 noćenja na bazi punog pansiona u hotelu 5*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

2460
Bougainvillebay hotel-Sarande-Jumbo Travel-r pool overview

Bougainville Bay 5*-Saranda-paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 5*, povratni transfer u Sarandi,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

640
Dhuni Kolhu-Maldivi-Jumbo Travel-beach overview

Coco Palm Dhuni Kolhu 4*- Maldivi paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi all inclusive u hotelu 4*-beach villa, povratni transfer na Maldivima.

1730
Harmony Bay Hotel-Jumbo Travel-overview

Harmony Bay Hotel 3*-Limassol paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 3*, povratni transfer u Limassol-u,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

570
Okeanos Beach Boutique Hotel-Ayia Napa-Jumbo Travel-overview

Okeanos Beach Boutique Hotel 4*-Ayia Napa paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u Ayia Napi,Uniqa putno zdrastveno osiguranje.

780
Signature Hotel-Al-Barsha- Jumbo Travel-hotel overview

Signature Al Barsha Hotel 4*-Dubai paket aranžman

Paket aranžman uključuje: povratnu avio kartu, 7 noćenja na bazi  noćenja sa doručkom u hotelu 4*, povratni transfer u Dubai-u.

590
Tropske destinacije, Dominikanska Republika Occidental Caribe

Occidental Caribe 4* – Dominikanska Republika paket aranžman

U cenu je uključeno:
povratna avio karta na relaciji Beograd – Pariz – Punta Cana – Beograd, smeštaj u hotelu 4* iz navedene ponude ili slični, 7 noćenja na bazi usluge sve uključeno (all Inclusive), povratni transfer u Beogradu sa kućne adrese

1090

Prijavite se na naš Newsletter i budite uvek u toku sa našim ponudama